Post Details

U rekonstrukciju oko 500 kvadrata nekadašnjeg mliječnog restorana u starom dijelu hotela Onogošt, njegov vlasnik, nikšićka kompanija Comp comerc, uložila je oko 500 hiljada eura.

 

Menadžer Onogošta, Milica Abramović, kazala je agenciji Mina-business da je rekonstrukcija tog prostora, u kojem su urađeni lanč bar, restoran, atrijum i kuhinja, trajala više od dva mjeseca.

„Mliječni restoran Onogošta, koji je sada lanč bar, bio je decenijama omiljeno mjesto Nikšićana, a sigurni smo da će se ta tradicija i nastaviti, što garantuje i interesantan internacionalni meni, uz tradicionalna crnogorska jela na moderan način i bogata vinska karta od 100 etiketa“, rekla je Anbramović.

Ona je najavila i da će početkom godine biti otvorena Mamut kraft pivnica u prostoru nekadašnje Taverne u novom dijelu Onogošta, u kojoj će biti omogućeno i posmatranje procesa proizvodnje i degustacija piva.

„Ulaganjima i sadržajima polako vraćamo stari sjaj Onogošta“, rekla je Abramović i dodala da se potpuna rekonstrukcija starog dijela hotela planira do kraja naredne godine.

Kompanija Comp comerc je prije skoro dvije godine postala vlasnik hotela Onogošt, u kojem je do sada zaposlila 50 radnika.

Leave a Comment